Carousel Sub

Visie

Northseafood Holland B.V. wil tot de beste zelfstandige (plat)visverwerkers van Europa behoren, met een gezonde groei en rendement op lange termijn. Dat doet zij onder andere door op duurzame wijze gevangen of gekweekte producten te verwerken. Deze producten zijn onderdeel van een breed assortiment visproducten, zowel naturel als met toegevoegde waarde, waarbij producten uit de Noordzee belangrijk zijn. Ook wil NorthSeafood samen met haar partners groeien, door klantgericht te werken en de afgesproken kwaliteit te leveren tegen een acceptabele prijs. Daar uit voortvloeiend wil NorthSeafood in samenwerking met haar partners, streven naar innovatie en verbetering van producten, voor een markt in beweging. Daartoe is NorthSeafood in staat, omdat: kennis, verpakkingsmogelijkheden, moderne productielijnen, capaciteit, flexibiliteit en low-cost productie, onderdeel zijn van de identiteit van de organisatie.

Tot slot wil NorthSeafood een betrouwbaar partner zijn voor de visserijsector, toeleveranciers en afnemers en bieden wij onze medewerkers een veilige werkomgeving met mogelijkheden voor ontwikkeling in een sociale en slagvaardige organisatie.

Missie

NorthSeafood wil samen met haar partners op een duurzame manier een breed assortiment diepgevroren visproducten van hoge kwaliteit produceren, voor met name de retailmarkt. Daarbij wil NorthSeafood binnen de lokale gemeenschap een rol van betekenis spelen.