Carousel Sub

NorthSeafood denkt in partners en producten. Voor onze relaties zijn wij een betrouwbaar partner die uitstekende diepgevroren visproducten levert. Vis dat afkomstig is uit de Noordzee, maar ook uit andere gebieden van de wereld geëxporteerd wordt. Om samen met onze klanten tot goede eindproducten te komen, hebben wij de expertise in huis om onze klanten van product- en productie-advies te voorzien. Advies dat leidt tot een kwalitatief hoogstaand visproduct, bestemd voor een verrukte eindgebruiker. Gezonde, smaakvolle en panklare visconcepten. Vervaardigd onder strenge normen. NorthSeafood, in samenwerking met onze partners: ‘Together for customer delight’.

Wij produceren visproducten voor grote retailers en partners in de cateringwereld. Onze visconcepten zijn onder andere te vinden in supermarkten in Italië, Engeland, Frankrijk, Zweden en Oostenrijk. NorthSeafood hecht aan duurzame relaties. Wij bewijzen elke dag weer betrouwbaar en lange termijn partner te zijn.

Ook met onze toeleveranciers, de vissers, onderhouden wij intensieve contacten. Door deze samenwerking met de aanvoersector, zijn wij in staat stabiel partner te zijn in kwalitatief hoogstaande visproducten.