Welkom

NorthSeafood is al meer dan 30 jaar producent van diepgevroren visconcepten. Dagelijks produceren wij voor onze relaties grote volumes gezonde, smaakvolle en veilige visproducten van hoge kwaliteit, voor met name de retailmarkt. Dat doen wij op een duurzame manier met oog  voor de wensen van onze relaties én goed werkgeverschap.   Mensen, processen en producten zijn daarom de  drie belangrijkste elementen die de identiteit van NorthSeafood bepalen.

Bekijk assortiment

Bedrijfsfilm

Neem een kijkje in de dynamische omgeving van NorthSeafood, die dagelijks grote volumes diepgevroren voedselveilige visproducten produceert.

Animatie

Northseafood produceert duurzame diepgevroren visconcepten voor A-merklabels, eigen labels en voedselgroothandel verspreid over heel Europa. Vanaf de Noordzee tot op het bord, Northseafood is altijd actief bezig om kwaliteit en duurzaamheid samen te brengen in ons dagelijks werk. Wij hopen iedereen te laten zien hoe hard wij hieraan werken in onze animatie.

Assortiment

Plaice
Doversole
Dab
Flounder
Turbot
Pink salmon
Haddock
Alaska pollock
Tuna
Whiting
Pangasius or basa
Rocksole
Alaska Plaice
Pleuronectes platessa
Solea solea
Limanda Limanda
Platichthys flesus
Psetta maxima
Oncorhynchus gorbuscha
Melanogrammus aeglefinus
Theragra chalcogramma
Thunnus albacares
Merlangius merlangus
Pangasius hypophthalmus
Lepidopsetta bilineata of polyxystra
Pleuronectes quadrituberculatus

De fabriekslocaties van Northseafood zijn voorzien van platenvriezers, een spiraalvriezer, lijnvriezers en bandvriezers. Deze installaties bieden een grote productiecapaciteit. NorthSeafood is daardoor in staat om uw voorgebakken, wetpack- en IQF-producten snel en zonder kwaliteitsverlies te vriezen. Door de invriessnelheid blijft het product zijn karakteristieke eigenschappen bewaren. Door het toepassen van milieuvriendelijke koude-middelen, nemen wij onze verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaam ondernemen. NorthSeafood staat garant voor diepgevroren en kwalitatief hoogstaande visconcepten voor de consument.

Verpakken van vis behoort tot de kernactiviteiten van NorthSeafood. Wij doen dit op de meest uiteenlopende manieren. Ons productielijnen zijn voorzien van geavanceerde technieken, zodat specifieke wensen van partners voor ons een uitdaging zijn. NorthSeafood is gespecialiseerd in IQF en wetpack retail-verpakkingen. Zowel voor partners uit de retailwereld, als relaties in het cateringsegment, bieden wij een breed scala aan verpakkingsmogelijkheden.

  • Vouwkartonnen IQF retail verpakking: 250, 300, 400, 500 gram
  • Vouwkartonnen wetpack retail verpakking: 250, 300, 400 gram
  • Plastic zakken ofwel family packs van 300 tot 1000 gram
  • Vacuüm- en skinpack stuksverpakkingen
  • Flow pack
  • Catering verpakking van 5 tot 10 kilogram

Onze fabriek biedt uiteenlopende mogelijkheden om tot heerlijke, kant en klare en gebruiksvriendelijke visconcepten te komen. Onze productielijnen bieden een enorm productiepotentieel en zijn multi-inzetbaar. Zo zijn wij in staat om in korte tijd aan de specifieke wens van onze partners te voldoen en te voorzien in grote volumes eindproduct. Het gehele productieproces vindt onder één dak plaats. Van het fileren van de vers-gevangen grondstof, tot het verpakken van het panklare eindproduct. Daardoor zijn wij in staat, gedurende het gehele productieproces, constante kwaliteit te borgen. Efficiëntie en snelheid zorgen er vervolgens voor dat onze relaties tijdig het product ontvangen waar ze recht op hebben.

NorthSeafood past onder andere de volgende veredelingsmethoden toe op haar producten:

  • Voorbakken
  • Paneren
  • Mugnaia (visfilet voorzien van kruidenboterlaag)
  • Toevoegen toefje saus
"NorthSeafood weet haar medewerkers en techniek zo tot elkaar te brengen, dat processen snel en effectief verlopen"

Innovatie

Het begrip innovatie krijgt bij NorthSeafood inhoud. Wij vertalen de vraag van onze partners in praktische en technische oplossingen. Deze oplossingsgerichte en creatieve houding typeert ons. NorthSeafood weet haar medewerkers en techniek zo tot elkaar te brengen, dat processen snel en effectief verlopen. Het resultaat is vervolgens, dat wij onze partners een gezond, smaakvol en veilig visproduct aanleveren. NorthSeafood is zich bewust van verantwoord ondernemen en daarom kiezen wij voor duurzame vis. Maar daar laten wij het niet bij zitten. Door innovatieve maatregelen beperken wij energiegebruik en overbodige afvalproductie. Dat doen wij, omdat we ons bewust zijn van onze afhankelijkheid van en verantwoordelijkheid voor de natuur.

Over ons

Mensen, processen en producten bepalen de identiteit van NorthSeafood. Deze drie elementen staan in onze organisatie centraal. Door het aantrekken en opleiden van gedreven werknemers, verlopen onze productieprocessen flexibel en snel. Onze mensen zijn professionele machineoperators met ambachtelijke vaardigheden. Samen met onze medewerkers ontwerpen wij onze productielijnen zo, dat aan de specifieke productwens van onze partners wordt voldaan. Het vakkundige beheersen van het proces, zorgt voor constante en efficiënte productie. In die samenwerking komen wij al jarenlang tot een gezond, smaakvol en veilig visproduct.